Skal Vi samarbejde

Sidder du med kreative fingre, en opfinder i maven og sans for at skabe nye motiver, som du gerne vil dele med andre. Så vil vi meget gerne samarbejde med dig. Perleideer vil være dit digitale udstillingsvindue, hvor du gennem vores kanaler kan fremvise dine perlerier.

Skulle du have lyst til at samarbejde udfylder du blot kontaktformularen nederst på siden. Skriv helt uformelt og kort, hvorfor det kunne være spændende at samarbejde med os. 

Har du en webshop

Sidder du og har den fedeste ide til et event, men mangler en samarbejdspartner til at give det ekstra skub, stiller vi gerne vores kompetencer og muligheder til rådighed. Vi afholder selv events, hvor din hjælp måske kunne være til gavn for begge parter. Det kunne også være jeres webshop, som opfinder nogle nye motiver i gerne vil dele med andre, hvilket vil give jer mulighed for at brande jer gennem vores kanaler.

Kontakt os ved at udfylde nedenstående kontaktformular og skriv kort hvorfor vi skal samarbejde.
Husk et link til din webshop.

Har du en blog

Har du noget på hjertet du gerne vil dele med andre, vil vi gerne byde dig velkommen som gæsteblogger. Dette giver dig mulighed for at komme ud med dit budskab på flere digitale kanaler og os mulighed for at skabe et varieret indhold på perleideer.dk. Som gæsteblogger kunne du skrive om, hvordan du opfinder nye motiver, finder inspiration i andres mønstre eller hvordan du udtrykker din kreativitet gennem perler. Så har du et fedt bud på et blogindlæg, som handler om perlerier vil vi meget gerne høre fra dig. 

Udfyld kontaktformularen nedenfor og skriv meget kort om dig selv, din blog og dit mulige blogindlæg.
Husk et link til din blog.

Har du en fysisk butik

Går du rundt med en god ide til et event eller kunne du tænke dig at være vores samarbejdspartner, næste gang vi afholder et event. Vil vi meget gerne høre fra dig. Det kunne også være at du selv laver skabeloner til perlemotiver, som du gerne vil dele på de digitale kanaler, så stiller vi gerne vores til rådighed. 

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor, skriv kort hvorfor vi skal samarbejde, hvilken fysisk butik du har og hvor i landet den befinder sig.